Τετάρτη 3 Μαρτίου 2010

Το πρόγραμμα των κινητοποιήσεων της ΟΛΜΕ

Το ΔΣ της ΟΛΜΕ στη σημερινή συνεδρίασή του αποφάσισε να κλιμακώσει την αντίδραση του κλάδου και να καταγγείλει το νέο «πακέτο» σκληρών και αντιλαϊκών μέτρων που προτίθεται να λάβει η κυβέρνηση. Στο πλαίσιο αυτό το ΔΣ της ΟΛΜΕ αποφάσισε ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα κινητοποιήσεων, που σκοπό έχει να καταδείξει την αδιέξοδη πολιτική της κυβέρνησης, η οποία καταδικάζει χιλιάδες μισθωτούς του δημόσιου τομέα στην πιο σκληρή λιτότητα που εφαρμόστηκε ποτέ.
Το πλήρες πρόγραμμα των κινητοποιήσεων έχει ως εξής:
  • Παράσταση – διάβημα στο Υπουργείο Οικονομικών για τα νέα μέτρα ΤΕΤΑΡΤΗ 3/3/2010 και ώρα 1 μμ με προσυγκέντρωση όλων των συνδικαλιστικών στελεχών (Δ.Σ. Ομοσπονδιών και Πρωτοβάθμιων Συλλόγων) στα γραφεία της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. στις 12.30 ( Φιλελλήνων και Ψύλλα 2). Καλούμε όλους τους/τις συναδέλφους να συμμετάσχουν.
  • Συλλαλητήριο στα Προπύλαια την ΠΕΜΠΤΗ 4/3/2010 στις 6 μμ μαζί με άλλες Ομοσπονδίες και Πρωτοβάθμια Σωματεία.
  • Συμμετοχή στην παράσταση – διάβημα που οργανώνει η ΑΔΕΔΥ στο Υπουργείο Οικονομικών και τα Γραφεία της Ε.Ε. τη Δευτέρα 8 Μαρτίου (ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΓΥΝΑΙΚΑΣ) και ώρα  1 μμ (τόπος προσυγκέντρωσης το ξενοδοχείο ΕΣΠΕΡΙΑ, Σταδίου 22 ).
  • Συμμετοχή στη Συγκέντρωση Διαμαρτυρίας της ΑΔΕΔΥ την ΤΕΤΑΡΤΗ 10/3/2010, ώρα  12.30 μμ, στο Γενικό Λογιστήριο του Κράτους (Προπύλαια Πανεπιστημίου), όπου θα κατευθυνθεί και το συλλαλητήριο της ΠΟΕ-ΟΤΑ. Για τη διευκόλυνση της συμμετοχής στη συγκέντρωση κηρύσσουμε στάση εργασίας (11 πμ – 2 μμ και 2 μμ – 5 μμ για τον πρωινό και τον απογευματινό κύκλο αντίστοιχα).
Μεταθέτουμε την αποφασισμένη απεργία της 8 /3/10 στις 16/3, ώστε να συμπέσει με την 24ωρη ΑΠΕΡΓΙΑ της ΑΔΕΔΥ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: